Word nu lid
pexels-david-geib-3268732

A lifelong partner for hairdressers

Word vandaag nog lid van Febelhair, de enige erkende sectororganisatie voor kappers in het paritair comité 314

Een greep uit onze ledenvoordelen:

Verdediging van je belangen

Informatie via onze communicatiekanalen

Ondersteuning en advies

Exclusieve kortingen bij onze partners

Hoe werkt het?

Voor € 259 (excl.btw)* ben je een jaar lang lid van Febelhair en UNIZO. Dit bedrag is volledig fiscaal aftrekbaar en belastingplichtigen recupereren de btw.

 

*Gelieve het bedrag inclusief btw, nl. € 313,39 te storten op rekeningnummer BE33 7370 4258 3346. Vermeld je naam en btw-nummer in de mededeling. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging van ons

FEBELHAIR INSPIREERT, ADVISEERT, INFORMEERT EN ONDERSTEUNT KAPPERS OM HEN TE DOEN GROEIEN.

Lid worden

Enkele van onze realisaties

Maart 2023: Energiepremie voor werkgevers

dropdown image

Maart 2023: de energiepremie voor werkgevers wordt ontwikkeld door Febelhair in samenwerking met het Fonds voor Bestaanszekerheid PC 314. Per voltijds equivalent wordt een premie van € 200 toegekend, om het hoofd te bieden aan de energiecrisis die de sector treft.

Meer dan 1000 bezoeken door duale consulenten

dropdown image

Wist je dat de duale consulenten jaarlijks 1.000 kappers in Vlaanderen en Brussel bezoeken in functie van duaal leren? Tijdens dit bezoek wordt de kapper geïnformeerd over duaal leren en krijgt hij een antwoord op al zijn vragen.

December 2021: Febelhair onderhandelt een coronapremie voor werkgevers

dropdown image

December 2021: Febelhair onderhandelt een coronapremie voor werkgevers. Voor elk VTE wordt een ondersteuning van € 425 terugbetaald op basis van de uitgaven voor preventiemateriaal in het kader van de COVID-19-crisis.

Januari 2018-2019-2020: Febelhair organiseert The Hair Games

dropdown image

Januari 2018-2019-2020: Febelhair (dan nog Coiffure.org) organiseert The Hair Games, een tweedaags event dat volledig in het teken staat van de kapper. Op het programma: tal van wedstrijden, inspirerende talks en spetterende shows. Er kan genetwerkt worden op de beurs en als klap op de vuurpijl wordt de Hairdresser of the Year bekroond. Aansluitend is er een Europees congres met aandacht voor belangrijke topics zoals de nieuwe duurzaamheidstrends.

September 2017: ontwikkeling van mentoropleiding op maat van kappers in het kader van duaal leren

dropdown image

September 2017: Febelhair ontwikkelt in het kader van duaal leren een mentoropleiding op maat van de kappers én zorgt ervoor dat haar leden de opleiding gratis kunnen volgen. Sindsdien is het verplicht de mentoropleiding te volgen indien je een erkenning wil krijgen als leerwerkplek in Vlaanderen.

Juni 2016: Febelhair neemt het secretariaat van Coiffure EU op zich

dropdown image

Juni 2016: Febelhair neemt het secretariaat van Coiffure EU op zich en zet zich mee in voor de sector op Europees niveau.

2016: Febelhair tekent in op het proefproject om het concept duaal leren ‘Schoolbank op de werkplek’ in de praktijk uit te werken.

dropdown image

2016: Febelhair tekent in op het proefproject om het concept duaal leren ‘Schoolbank op de werkplek’ in de praktijk uit te werken. Zo wil het investeren in de kwaliteit van de toekomstige werknemers. In zeven studierichtingen in een selectie van scholen wordt het volledige concept duaal leren toegepast. Het is meteen een succes in onze sector en inmiddels zijn we in vergelijking met andere sectoren nog steeds één van de koplopers binnen duaal leren.

Dit zeggen kappers over ons

Lid zijn van Febelhair betekent voor mij dat we er samen met zijn allen sterker kunnen uitkomen.

LUC SCHOUTERDEN - FRANKS ATELIER

Lid zijn van Febelhair betekent voor mij deel uitmaken van de grootse kappersfamilie in België.

CARINE BAUDOIN – AU CAS PAR K

Lid zijn betekent voor mij dat ik gesteund en geadviseerd word in mijn beroep als kapper.

CELINE VENTURA - SOCIETE CELINE BLANCHE

Onze partners

Unizo Coach Hairco Coiffure.eu UCM FC314