Word nu lid
Sectornieuws

Gratis webinar van Worldline

20 november 2023

worldline webinar

Graag presenteren wij jou een gratis webinar ter ere van onze (nieuwe) samenwerking met Worldline.

 

Worldline behoort tot de top 5 van grootste betalingsspelers ter wereld. Met geavanceerde betalingstechnologie, meer dan 45 jaar expertise en oplossingen op het gebied van betalingen heeft Worldline miljoenen bedrijven van elke omvang geholpen hun ambities sneller, eenvoudiger en veiliger te verwezenlijken.

 

De wereld van elektronische betalingen is complex. Daarom presenteren wij jou deze webinar om je duidelijke en to-the-point informatie te bieden zonder al te veel tijd in beslag te nemen. Je kunt deze webinar bekijken wanneer je maar wilt en contact met Worldline opnemen mocht je nog vragen hebben.

Bekijk de webinar

Klik op 'diavoorstelling' en zet het geluid aan.

Download

Jouw exclusief ledenvoordeel bij Worldline

Als lid van Febelhair profiteer je uiteraard ook van deze nieuwe samenwerking met Worldline. Worldline zal specifieke terminalprijzen hanteren voor Febelhair-leden. Je hebt recht op een individuele analyse via een bezoek, online of telefonisch met een expert van Worldline. Je krijgt directe ondersteuning, zowel voor technische als administratieve vragen. Speciale prijzen per transactie op basis van jouw individuele situatie. Als partner van Worldline heb je het voordeel dat je je snel en gemakkelijk kunt aanpassen aan de nieuwe trends, zowel qua prijs als qua oplossingen. Worldline helpt je door oplossingen te bedenken op jouw uitdagingen. Kies je voor de digitale weg van morgen, dan begeleidt Worldline je er doorheen.

 

Meer weten >

Onze Partners

Unizo Coach Hairco Coiffure.eu UCM FC314