Word nu lid
Sectornieuws

Steun kankeronderzoek in oktober dankzij coupe merci!

5 september 2024

NL

Als kapper voel je goed aan hoe je klanten zich voelen als ze kunnen terugkeren naar je kapsalon na een gevecht tegen kanker. Dit moment is vaak een belangrijke stap in hun genezingsproces en het herwinnen van hun zelfvertrouwen. Het is een grote overwinning en kankeronderzoek maakt het mogelijk om nog meer overwinningen te behalen.

 

Jij kunt echt het verschil maken. Informeer je klanten over de coupe merci campagne met deze snelle en eenvoudige acties:

 

  • Plaats het coupe merci materiaal op een zichtbare plaats in je kapsalon. Eind september ontvang je dit materiaal gratis (10 stickers, 5 displays en 50 bladwijzers met informatie voor je klanten). Heb je het nog niet ontvangen? Bestel het dan gratis vanaf 30 september op de website van Stichting tegen Kanker.

 

  • Moedig je klanten aan om de QR-code te scannen en een donatie van €5 of meer te doen aan kankeronderzoek. Elk gebaar telt!

 

We rekenen op de deelname van een groot aantal kappers om van deze actie een groot succes te maken ten voordele van het kankeronderzoek!

Wil je er meer over weten?

Herbekijk het webinar georganiseerd door Stichting tegen Kanker en Febelhair. Je komt er alles te weten over de coupe merci campagne!

Heb je vragen over coupe merci? Check de FAQ.