Word nu lid
Sectornieuws

Vraag jouw energiepremie aan!

27 maart 2023

2

Febelhair heeft in samenwerking met het Fonds voor Bestaanszekerheid een steunmaatregel ontwikkeld voor werkgevers die werkgeversbijdragen betalen.

Per voltijds equivalent zal een premie van € 200 worden toegekend om het hoofd te bieden aan de energiecrisis die de sector treft. De zelfstandige kapper zonder personeel of de kapper in bijberoep dragen niet bij aan het Fonds en komen daarom niet in aanmerking voor deze premie.

 

Vereenvoudigde aanvraagprocedure voor Febelhair-leden

 

Je kan het bedrag van de premie online simuleren door je btw-nummer in te vullen op onderstaande website. Leden van Febelhair kunnen hun premie aanvragen via de vereenvoudigde procedure. Het volstaat om de gegevens van je onderneming in te vullen en het betalingsbewijs van het lidgeld toe te voegen. De premie wordt vervolgens binnen de 30 dagen op je rekening gestort.

 

Ben je geen lid van Febelhair, dan stuur je het volledige dossier naar het Fonds voor Bestaanszekerheid per aangetekende zending. Wil je alsnog lid worden van Febelhair? Groot gelijk! Klik vlug op de banner onderaan deze nieuwsbrief en geniet van alle voordelen. We kijken ernaar uit jou te verwelkomen in onze kapperscommunity!

 

Voorwaarden

 

De enige voorwaarden voor het ontvangen van de energiepremie is dat je deel uitmaakt van het paritair comité 314 en dat je werkgever bent. De deadline voor het indienen van je aanvraag is 30 juni 2023.

Onze Partners

Unizo Coach Hairco Coiffure.eu UCM FC314