Word nu lid

Digitalisering in het onderwijs

Digitalisering van leren en lesgeven binnen het onderwijs maakt jaar na jaar grote sprongen. Maar digitaal onderwijs houdt veel meer in dan het uitdelen van laptops of tablets.

headway-5QgIuuBxKwM-unsplash

Vanuit de sector vinden we het belangrijk dat zowel leerkrachten als leerlingen/cursisten mee zijn met de digitalisering.

Zo zijn online opleidingen, sociale media, een online boekingssysteem ... heel belangrijke thema’s/vereisten geworden in onze sector/arbeidsmarkt.

 

Om de leerlingen hierop voor te bereiden kan iedere school dankzij Febelhair, gratis gebruikmaken van een professionele all-in-one software. Het is een multifunctionele tool met talrijke voordelen voor de werking van de school: een digitaal klantenbestand, 24/7 toegang tot de agenda, modellen inboeken tijdens het weekend, de stocktelling automatiseren, kassasysteem …  Je kiest zelf welke onderdelen je gebruikt en hoeveel agenda’s je bv. per klas als school wenst te gebruiken.

 

Als school dien je enkel een éénmalige opstartkost van € 299 te betalen voor het aanmaken van jouw account. Zodra je jouw account hebt aangevraagd, ontvang je binnen de 3 weken jouw inloggegevens en toegang tot de opleidingsvideo’s.