Word nu lid

Startersdag

Laat bijna afgestudeerde leerlingen/cursisten kennismaken met alles wat hen te wachten staat bij de start van hun actieve beroepscarrière.

BP - febelhair - startersdag-073

26 februari 2024, Blue Point Antwerpen

De overgang van de schoolbanken naar de arbeidsmarkt is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen die je als jongere meemaakt. Je zit dus wellicht met heel wat vragen. Geen nood: tijdens onze startersdagen vind je het antwoord.

 

Ga in gesprek met ervaren kappers, een jonge starter die pas zelfstandige geworden is of iemand die net van de schoolbanken komt en nu actief is als werknemer in een salon. Verder kan je kennismaken met producten en technieken en zelfs korte infosessies volgen. Een pak nuttige informatie dus om de grote stap van de schoolbanken naar de arbeidsmarkt zo vlot mogelijk te laten verlopen. De startersdagen zijn gratis en toegankelijk voor iedereen die binnenkort van start gaat in de sector.

 

Check hieronder de aftermovie 2024! 

BP - febelhair - startersdag-012 BP - febelhair - startersdag-013 BP - febelhair - startersdag-021 BP - febelhair - startersdag-033 BP - febelhair - startersdag-042 BP - febelhair - startersdag-073 BP - febelhair - startersdag-071 BP - febelhair - startersdag-077 BP - febelhair - startersdag-106

Aftermovie 2024

Downloads

Presentatie vakbond
Presentatie Unizo
Presentatie VDAB
Verkoopstechnieken - Vicky Vermeiren
Sociale media - Shauni Van Impe
Prijssetting - Robin Cuypers

Onze Partners

Unizo Coach Hairco Coiffure.eu UCM FC314